TV der bevæger dig

To kvinder såret af skud

En mand er anholdt efter en skudepisode i Løsning. To kvinder er såret, men er uden for livsfare.

Det var tilsyneladende jalousi, der tirsdag eftermiddag fik en mand til at affyre flere skud mod et hus i Løsning mellem Vejle og Horsens.

- Han forsøger at skaffe sig adgang til huset på Marsvej, og da det ikke lykkes, skyder han gennem nogle vinduer i entréen, fortæller politikommissær Kent Midtgaard, der er sektionsleder i efterforskningen hos lokalpolitiet i Horsens, til Ritzau.

To søstre på 17 og 33 år blev ramt af skud. Den ene blev ramt i armen, mens den anden blev ramt af et strejfskud på hoften. De er begge uden for livsfare.

Politiet fik alarmen ved 17.15-tiden tirsdag eftermiddag.

Klik og se mere på localeyes.dk

- Og 10 minutter senere anholder vi uden dramatik den formodede gerningsmand, som er kørt fra stedet i en bil, siger Kent Midtgaard.

Skuddene blev affyret fra en pistol, men den har politiet endnu ikke fundet.

Ifølge politiet var motivet til skyderiet formentlig jalousi, men det er tirsdag aften uvist, hvem de voldsomme følelser var rettet imod.

- Det ved vi ikke. Der var flere personer til stede i huset, så vi ved ikke, om det var en af dem, der blev ramt, han ville tale med eller en anden, fortæller Kent Midtgaard.

Onsdag vil den 26-årige mand blive fremstillet i grundlovsforhør, men der er endnu ikke taget stilling til den nøjagtige sigtelse.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden