TV der bevæger dig

Landsstævnequiz: Hvor mange kilo kage spiser deltagerne?

DGI Landsstævne 2017 starter i Aalborg torsdag d. 29. juni om aftenen med stort åbningsshow og parade med de mere end 25.000 deltagere. Landsstævnet slutter søndag. I år er der tilmeldt 6700 efterskoleelever fra 61 efterskoler, og de er allerede igang med aktiviteterne. Her øves der på Aalborg Stadion til det store opvisningsshow med 6700 deltagere, der finder sted 2 gange under landsstævnet. Der øves i store hold på flere tusinde elever, her en situation fra træningen onsdag formiddag. Foto: Henning Bagger, Scanpix Denmark

Er du en landsstævnemester eller en novice af rang? Test dig selv her.

I fire dage forvandles Aalborg Centrum til et paradis for idrætsudøvere fra hele landet - blandt andet Syd- og Sønderjylland. 

Torsdag springer flere tusinde deltagere ind på Telenor Arenaen i Aalborg med dronning Margrethe II og statsminister Lars Løkke Rasmussen næsten lige i hælene, når den officielle åbningsceremoni til DGI Landsstævne 2017 fyres i gang.

Antallet af deltagere er det største siden 1998, der serveres omkring 140.000 skiver rugbrød og opstilles 1.000 midlertidige toiletter i byen. Mere afslører vi ikke, for nu skal du teste dig selv. Ved du for eksempel, hvor mange der deltager i Landsstævne 2017, hvilken by der er vært i 2021, eller hvor mange kilo kage der serveres for de mange tusinde deltagere?

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden