TV der bevæger dig

Landsstævnequiz: Hvor mange kilo kage spiser deltagerne?

DGI Landsstævne 2017 starter i Aalborg torsdag d. 29. juni om aftenen med stort åbningsshow og parade med de mere end 25.000 deltagere. Landsstævnet slutter søndag. I år er der tilmeldt 6700 efterskoleelever fra 61 efterskoler, og de er allerede igang med aktiviteterne. Her øves der på Aalborg Stadion til det store opvisningsshow med 6700 deltagere, der finder sted 2 gange under landsstævnet. Der øves i store hold på flere tusinde elever, her en situation fra træningen onsdag formiddag. Foto: Henning Bagger, Scanpix Denmark

Er du en landsstævnemester eller en novice af rang? Test dig selv her.

I fire dage forvandles Aalborg Centrum til et paradis for idrætsudøvere fra hele landet - blandt andet Syd- og Sønderjylland. 

Torsdag springer flere tusinde deltagere ind på Telenor Arenaen i Aalborg med dronning Margrethe II og statsminister Lars Løkke Rasmussen næsten lige i hælene, når den officielle åbningsceremoni til DGI Landsstævne 2017 fyres i gang.

Antallet af deltagere er det største siden 1998, der serveres omkring 140.000 skiver rugbrød og opstilles 1.000 midlertidige toiletter i byen. Mere afslører vi ikke, for nu skal du teste dig selv. Ved du for eksempel, hvor mange der deltager i Landsstævne 2017, hvilken by der er vært i 2021, eller hvor mange kilo kage der serveres for de mange tusinde deltagere?

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden