Ny anfører: Positiv over måden, vi spiller på

Der var langt mellem chancerne, da Sønderjyske og Randers FC lørdag spillede 0-0 i deres sæsonpremiere. Positivt, mener ny anfører.

Lørdag tog Sønderjyske hjemme imod Randers FC. Men det blev en helt anderledes kamp end i 2012,hvor de to holdogså  mødte hinanden i sæsonpremieren. Dengang vandt Sønderjyske 6-1.

Det blev der ændret på lørdag, hvor opgøret endte med en nulløsning.

 Alligevel var Sønderjyskes nye anfører, Marc Pedersen, tilfreds med det ene point.

- Jeg er meget positiv over den måde, vi spillede på. Det så rigtig fint ud i hvert fald i store dele af første halvleg.

- Det var to hold, der stod godt på banen. Jeg mindes næsten ikke, at Randers kom frem til en chance, i så fald var det meget småt, ligesom med os selv.

Udskfitninger kan mærkes

- Vi kom godt ud til kampen og fik et par halvchancer, men som kampen skred frem, blev holdene trætte. Det virkede til, at det derfra handlede om at holde nullet for begge hold.

Der har været godt gang i udskiftningen i Sønderjyskes trup hen over sommeren, hvor profiler som Johan Absalonsen, Nicolaj Madsen og Pierre Kanstrup er væk.

27-årige Marc Pedersen er dermed en af de få støtter, der er tilbage i truppen fra det tidligere hold, og det kan mærkes, vurderer han.

 - Det kan man godt mærke, men det er tit sådan, at når nogle smutter, så er der nogle, der stepper op, og det synes jeg også, man så i dag.

Holdet har dog fået solid tilgang i Emil Scheel, Mads Hvilsom, Stefan Gartenmann, Niki Zimling og keeper Sebastian Mielitz.

quote

Vi kom godt ud til kampen og fik et par halvchancer, men som kampen skred frem, blev holdene trætte. Det virkede til, at det derfra handlede om at holde nullet for begge hold.

Marc Pedersen, anfører, Sønderjyske.

Hos værterne betød det debut til den tyske keeper Sebastian Mielitz, der var foretrukket frem for Lukas Fernandes, mens den tidligere landsholdsspiller Niki Zimling fik sin første kamp i Sønderjyskes trøje.

Det var Sønderjyske, der tog teten fra begyndelsen, hvor især Mikael Uhre var en trussel for gæsternes defensiv. De lyseblå havde chancerne, men skarpheden og kvaliteten manglede foran mål.

Som pausen nærmede sig, dalede sønderjyderne i tempo, mens randrusianerne bed sig mere ind i opgøret.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor Sønderjyske havde tilløb til chancer, men helt farligt blev det ikke.

Dermed endte det uden scoringer og et enkelt point til hver i de to holds første kamp i den nye sæson.