TV der bevæger dig

Lars Christiansen er skuffet

Landsholdets veteranfløj var utilfreds med at blive vraget til fredagens hjemmekamp mod Tyskland.

Lars Christiansen var tilsyneladende blevet lovet en plads i landsholdets første hjemmebanekamp siden EM-triumfen i januar og havde set frem til at blive fejret i A-landsholdets kamp mod Tyskland.

Men landstræner Ulrik Wilbek valgte alligevel at sætte veteranfløjen på B-landsholdet, og det nægtede Christiansen.

- Nogle aftaler blev lavet om, og det reagerede jeg på. Jeg har snakket med Ulrik om det, og vi har aftalt, at vi ikke går mere i detaljer. Det er en sag mellem ham og mig, siger Lars Christiansen til Jyllands-Posten.

Den snart 40-årige landsholdsspiller, der kæmper for at blive blandt Wilbeks 14 udvalgte til sommerens OL i London, valgte helt at blive væk fra kampen i Herning.

Christiansen, der var anfører, da landsholdet i starten af året vandt EM-titlen, fortæller, at det var underligt for ham at blive sorteret fra.

- Det var lagt op til guldfest på hjemmebane. Europamestrene skulle fejres. Så er det altså lidt underligt for mig som anfører, at jeg ikke skulle være med der. Det var en meget speciel følelse for mig, forklarer fløjen.

Lars Christiansen fortæller, at han ikke har noget at indvende mod mediernes dækning af sagen. Christiansens "degradering" til B-landsholdet blev flere steder tolket som om, at han var på vej ud af OL-holdet.

- Jeg er helt på linje med, at jeg er et interessant navn i kampen om pladserne til OL-holdet. Jeg har trods alt været med i 20 år. Og lad os slå fast, at jeg godt ved, at der ikke skal udstedes fribillet til mig, fortæller han.

Lars Christiansen var atter med lørdag for landsholdet, der tabte den anden venskabskamp mod Tyskland i Flensburg med 26-33.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu