Lars Frederiksen forlænger med Team Esbjerg

Team Esbjergs cheftræner hedder også i de to kommende sæsoner Lars Frederiksen. Den 44 årige toptræner har indgået en ny aftale, der forlænger samarbejdet frem til 30. juni 2017.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

-For mig er det rigtig vigtigt at være i en klub, hvor jeg godt kan li at være, og at der er fortsat udviklingspotentiale. Til det sidste vil nogle måske sige, at vi ikke kan blive ved med at udvikle os, men det næste skridt er at hente titler og få erfaring i at spille Champions League, og det vil jeg gerne være med til. Vi satser på som minimum at komme i DM-finalen i denne og de næste sæsoner, så vi kan være et af flagskibene i dansk kvindehåndbold, siger Lars Frederiksen.

Både sportschef Thomas Hylle og bestyrelsesformand Bjarne Pedersen betegner det som en let beslutning at søge samarbejdet videreført.

- Vi er superglade for at arbejde sammen med Lars, og det virker til at være gensidigt. Han er håndboldfagligt rigtig dygtig, han har prøvet det hele selv som spiller, og han er altid meget velforberedt på enhver opgave. Og så er han en klubmand. Lars lægger meget sjæl i sit arbejde og lever sig ind i klublivet, også det, der foregår uden om ligaholdet. Det hele er kun gået én vej i den tid, han har været i klubben, siger Thomas Hylle.

Bestyrelsesformand Bjarne Pedersen fremhæver, at begge parter har vist stor interesse i at fortsætte arbejdet frem mod de mål, de i fællesskab har fastlagt.

- Vi har i en periode været i dialog med Lars om at forlænge samarbejdet, og forløbet har været ukompliceret. Vi har været meget tilfreds med den indsats, han yder, både omkring eliteholdet og i hele talentdelen. Vores ultimative mål er inden for de næste år at stå med guldmedaljer om halsen og kvalificere os til Champions League, siger Bjarne Pedersen.