Lasse Boesen er ude resten af sæsonen

En skulderskade tog ham ud af spillet i det sene efterår og da han nu endelig var klar igen er han blevet ramt af Morbus Bechterew, så nu er sæsonen slut for Boesen

Skaden betyder at Lasse Boesen vil være ukampdygtig resten af denne sæson. Og nu skal han igennem et længere behandlingsforløb for at få den fulde rørlighed tilbage i ryggen.

- Det er meget frustrerende at jeg nu igen er ude, lige hvor man havde sat næsen op efter at komme tilbage til banen til de afgørende kampe. Holdet har været utrolig presset på resurser hele året og nu hvor man endelig havde håbet at kunne bidrage, så er man ude igen, siger Lasse Boesen.

Lasse Boesen har søgt hjælp hos specialister for at få konstateret graden af sygdommen og får at få de bedste vejledninger til hvordan man kommer bedst tilbage.

-Når det nu er konstateret kan jeg jo kun lytte til lægerne og sammen med dem få lavet det bedste forløb, så jeg ikke risikerer noget i forhold til mit helbred i fremtiden, siger Lasse Boesen, der ikke vil gisne om hvordan han er at finde på banen igen.

Næste kamp for KIF København, uden Boesen, er i Brøndby-hallen lørdag, hvor Team Tvis Holstebro kommer på besøg.