Laver Danmarks længste tegning

Biblioteker i hele landet har rustet sig til kamp og indkalder alle børn og tegnelystne sjæle til hjælp med at lave landets længste tegning.

Tuscher, farvekridt og papir er fundet frem. På Vejle Bibliotek tegnes der på livet løs for tiden, for børnene i Vejle er sammen med biblioteket hoppet med på konkurrencen om at slå Danmarksrekorden i tegning.

 - Vi vil prøve at lave Danmarks længste tegning. En masse børn har allerede været i gang, men vi er alligevel kun nået op på 10 meter. Så der er langt igen. Vi skal nemlig op over 157,4 meter, fortæller børnebibliotekar Jim Højberg fra Vejle Bibliotek.

Rekordforsøget laves i samarbejde med Palles Gavebod ? de danske børnebibliotekers nye hjemmeside, En af hovedmændene bag hjemmesiden Anders Morgenthaler fortæller, at han altid har tegnet. Han tegnede sine stile ? og fik dårlig karakterer. Men han mener, at tegning skal være lige så vigtigt som at skrive.

Så besøg Vejle Bibliotek og lav din tegning til det store mesterværk. Måske bliver du en af danmarksmestrene. Følg med på Palles Gavebod ? her kan du se om Vejle Bibliotek fører over de andre biblioteker, eller om vi skal til at spurte, opfordrer ildsjælen fra Vejle Bibliotek, Jim Højberg.

Se mere om Palles gavebod