Leder af lokalpolitiet i Haderslev: Borgere kan færdes trygt i byen

Leder af lokalpolitiet i Haderslev ser ikke umiddelbart nogen sammenhæng mellem uroligheder i nattelivet og bilafbrændinger, og borgerne kan færdes trygt.

Jacob Ulvedal leder lokalpolitiet ser ingen grund til borgerne skal føle sig utrygge i Haderslevs natteliv. 

Han ser umiddelbart ingen sammenhæng mellem bilafbrændingerne , og så at en to betjente måtte trække sig fra en episode, hvor de blev omringet af ti truende personer.

- Det er dybt beklageligt med bilafbrændingerne, hvor blandt andet JydskeVestkystens redaktionsbil udbrændte helt natten til mandag, og politiet efterforsker lige nu sagen, fortæller Jacob Ulvedal til TV SYD.

Leder af lokalpolitiet, Jacob Ulvedal

- Det er aldrig tilfredsstillende at skulle trække sig fra en opgave, men i den her sag, gjorde de det klogeste nemlig at trække sig fra opgaven, så situationen ikke eskalerer og ingen kommer tilskade, fortæller Jacob Ulvedal til TV SYD, og fortsætter:

- Man kan altid diskutere om to til en opgave er nok, men det er det i langt de fleste tilfælde. De er ganske godt uddannede, og gør det godt, og når som regel hele vejen hjem med dialog, så det kan ikke komme nærmere end det.

Opfordringen til borgere fra Jacob Ulvedal er, at der ingen grund er til bekymring, og at man kan færdes godt og trygt i Haderslev.