Lego-arving køber palæ i København

Den 33-årige Lego-arving, Anders Kirk Johansen, har købt et kæmpepalæ på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro i København, hvor den canadiske ambassadør har haft bolig.

Albert Oppenheims pragtpalæ fra 1918 har35 værelser. Der er 733 kvadratmeter bolig, 395 kvadratmeter kælder og 150 kvadratmeter loft, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Anders Kirk Johansen flytter ikke selv ind i palæet.

- Jeg er fra Jylland og der er bopælspligt på Rohden Gods, hvor jeg bor. Hvad ejendommen skal bruges til er endnu ikke afgjort. Der er mange muligheder, siger Anders Kirk Johansen til Jyllands-Posten.

- Jeg har en passion for smukke gamle bygninger, der ligger godt. Så jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg kunne finde på at købe mere i København, siger Anders Kirk Johansen.

Anders Kirk Johansen begyndte sin erhvervskarriere som erhvervsejendomsmægler i Hellerup nord for København. Han flyttede for syv år siden hjem til  Rohden Gods nær Vejle. Ejendommens 1.250 kvadratmeter beboelse og 350 hektar jord kostede 77 mio. kr.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.