Lego-arving køber motorcykelfirma

Lego-arvingen Anders Kirk Johansen fra Rhoden Gods har købt sig ind i den konkursramte motorcykelvirksomhed, Lauge Jensen. Dermed kan der fortsat bygges specialmotorcykler i Hedensted.

- Jeg er glad for, at vi nu har fået etableret et kapitalgrundlag for virksomheden, der gør, at vi kan gennemføre en langsigtet, målrettet internationalisering af Lauge Jensen, udtaler direktør Uffe Lauge Jensen.Uffe Lauge Jensen lancerede for tre år siden den første danskproducerede, typegodkendte motorcykel siden den legendariske Nimbus.

10 års udvikling

Forud var gået næsten ti års udviklingsarbejde.

Udviklingsarbejdet har kostet mange penge - og det har tynget økonomien i virksomheden, som i lang tid har søgt nye investorer.

Derfor indgav Uffe Lauge Jensen i begyndelsen af juli konkursbegæring.

Livstilsmotorcykler

Nu har firmaet så fået ny ejer. Anders Kirk Johansen, som er en af Lego-arvingerne, har købt virksomheden. Den nye ejerstruktur sikrer Lauge Jensen et godt kapitalgrundlag for fremadrettet vækst, skriver Uffe Lauge Jensen i en pressemeddelelse. Lauge Jensen fortsætter uændret sin virksomhed i Hedensted.

Direktør Christian Møller indtræder som ny formand for bestyrelsen.

Lauge Jensen bygger eksklusive "livsstilsmotorcykler til den kræsne internationale køber med passion for motorcykler", som det hedder. Firmaet lægger vækt på håndværk, detalje, unik teknologi og komfort - og firmaets understreget, at dets produkter opfylder de skrappeste internationale miljøkrav.