Legos nye topchef glæder sig

Legos nye adm. direktør Niels B. Christiansen har leget med klodser siden barndommen - og han glæder sig til at komme i gang i Billund fra den 1. oktober.

Kun lidt over en måned var den 51-årige Niels B. Christiansen ledig på markedet efter, at han selv forlod Danfoss med udgangen af juni. 

Torsdag morgen meddelte Lego, at Niels B. Christiansen bliver koncernens nye topchef fra den 1. oktober. Niels B. Christiansen bor fortsat på Als med sin familie - og er i øjeblikket på rejse i USA. I en pressemeddelelse fra Lego fortæller han om sin glæde ved at skulle stå i spidsen for en globale Billund-virksomhed.

- Det er en ære at få mulighed for at blive en del af et brand og en virksomhed, der er så ikonisk og formålsdrevet som LEGO Koncernen. Jeg har elsket at bygge med LEGO klodser, siden jeg selv var barn, og når jeg ser på de udfordringer, denne generations børn står over for, fremstår LEGO Koncernens mission – at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden – som endnu vigtigere end nogensinde, siger Niels B. Christiansen. 

Han ser frem til at arbejde med bestyrelsen, ejerfamilien og LEGO Koncernens medarbejdere igennem den næste fase af global ekspansion.