Lidl vil købe sig til flere kunder med kolde kontanter

Dagligvarekæden uddeler rede penge for at få flere i Kolding og omegn til at handle i kædens butikker.

Onsdag den 13. august vil en gruppe Lidl medarbejdere stå i gågaden og uddele penge. Formålet er at få flere til at få øjnene op for dagligvarekæden.

Ifølge Lidl så er fordommene mod udenlandske dagligvarekæder mange og indgroede og gamle indkøbsvaner, står ofte i vejen for et besøg i en af deres butikker. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

-Siden vi kom til Danmark i 2005, har vi fået en stor gruppe af trofaste kunder, men der er stadig rigtig mange danskere, der endnu ikke har besøgt vores butikker. Vores erfaring er heldigvis, at når kunderne først har handlet én gang i Lidl, så bliver de positivt overraskede og kommer igen.

Så vi håber, at vores lille happening, hvor vi vil betale danskerne for at handle hos os, vil få flere til at kigge forbi og prøve en Lidl, siger administrerende direktør for Lidl Danmark Finn Tang.

Lidls initiativ er en del af en ny strategi på det danske marked. Med sloganet Prøv noget nyt ? Det betaler sig, vil kæden forsøge at få danskerne til at tænke i nye baner, når de handler dagligvarer.