Lig fundet vest for Ribe

Den 68-årige Jytte Blæsbjerg fra Bramming, som forsvandt søndag den 11. maj, er sandsynligvis fundet død. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands politi.

Helt tilbage i maj måned i år forsvandt den demente Jytte Blæsbjerg. Den demente kvinde forsvandt på sin cykel og blev sidst set af vidner omkring Højagervej mellem Egebæk-Hviding og Roager syd for Ribe.

Dengang søgte Syd- og Sønderjyllands Politi efter kvinden med helikopter, personale fra Beredskabsstyrelsen og et stort antal hunde, men uden held.

I dag skulle en kommunalt ansat medarbejder så i andet ærinde ud i et eng-område i nærheden af Vester Vedsted vest for Ribe. Her fandt han et lig, som politiet formoder er Jytte Blæsbjerg.

- I nærheden af liget lå en cykel, der svarer til den, Jytte Blæsbjerg forsvandt på. Det og flere andre ting på findestedet gør, at vi formoder, at det er hende, der er fundet, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ivan Gohr Jensen.

Politiet er fredag i gang med de tekniske undersøgelser der, hvor liget er fundet. De håber, at de snart kan få slået fast, om det er Jytte Blæsbjerg, der er fundet død.

- Indtil videre er der ikke noget der tyder på, at der er foregået en forbrydelse. Men det er selvfølgelig også noget, vi undersøger på findestedet for at kunne be- eller afkræfte det, siger Ivan Gohr Jensen.

Her er Syd- og Sønderjyllands tweet:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.