TV der bevæger dig

Dansk OL-løber vinder Lillebælt Halvmarathon

01:28

Stemningsbilleder fra Lillebælt Halvmarathon 2016

Det var en svensker som løb hurtigst i mål under Lillebælt Halvmarathon 2016 Foto: Lillebælt Halvmaraton

1 af 2

Den danske løber Jessica Draskau Petersson valgte at bruge Lillebælt Halvmarathon som en test i træningen frem mod OL i Rio, hvor hun skal løbe maraton.

Noget tyder på, at Jessica,  der er opvokset i Danmark, men til dagligt bor i Colorado, USA, allerede nu har fundet OL-formen. Som en klar vinder løb hun over målstregen i tiden en time, fjorten minutter og 43 sekunder i et stort elitefelt med landsholdsløbere fra både Danmark, Norge, Sverige og Skotland.

-Jeg kommer lige fra sne og frost i Colorado, så det var den perfekte Rio-træning med det varme vejr," siger Jessica Petersson til Lillebælt halvmarathon, og fortsætter:

-Jeg er meget tilfreds med mit resultat. Indtil tre dage før løbet havde jeg ondt i foden, så det var fantastisk at vinde på hjemmebane. Og den store opbakning fra publikum var rigtig fed. Det oplever jeg ikke så ofte, når jeg løber konkurrence i Colorado."

Mere end fire minutter efter Jessica Petersson kom skotske Hayley Haining i mål i tiden som nummer to i tiden en time, atten minutter og 51 sekunder, og som nummer tre kom ligeledes en skotte, Leslie Pirie, i tiden  en time, enogtyve minutter og 53 sekunder.

Hos mændene vinder svenske David Nielsson i en time, syv minutter og 50 sekunder.  Som nummer to kom danske Jesper Faurschou fra Herning Løbeklub i tiden en time, otte minutter og 34 sekunder, og som nummer tre kom skotske Andrew Douglas i tiden en time, ni minutter og et sekund 

11.000 løbere løb lørdag eftermiddag Lillebælt Halvmarathon.

Alle resultaterne fra Lillebælt Halvmarathon.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden