TV der bevæger dig

Litauer hentet i Tyskland af dansk politi

En 25-årig mand fra Litauen er af Udlændingekontrolafdelingen i Padborg hentet til Danmark fra Tyskland, og nu varetægtfængslet for tyveri af Mercedes Sprinter. Foto: Hans Lausten, TV SYD

En 25-årig mand fra Litauen er blevet varetægtsfængslet frem til den 31. januar. Manden er af Udlændingekontrolafdelingen i Padborg hentet til Danmark fra Tyskland.

 En 25-årig mand fra Litauen er fredag ved Retten i Sønderborg blevet varetægtsfængslet frem til den 31. januar. 

Manden er af Udlændingekontrolafdelingen i Padborg hentet til Danmark fra Tyskland, fordi han i december blev taget nær grænsen til Polen i en stjålen dansk bil.

Læs også Mand sigtet for sex-overgreb på barn fundet død i sin celle

Den 7. december 2017 blev han af tysk politi stoppet i en Mercedes Sprinter på motorvejen ved Frankfurt an der Oder tæt på den polske grænse. Det viste sig, at bilen nogle dage før var stjålet i Roskilde. Bilen var forsynet med falske nummerplader.

Syd- og Sønderjyllands Politi, der på hele dansk politis vegne efterforsker og behandler sager, hvor kriminelle bliver anholdt i udlandet efter at have begået kriminalitet i Danmark, fremstillede i dag manden ved et grundlovsforhør i Sønderborg.

Den 25-årige litauer nægtede sig skyldig i både tyveri og hæleri, men accepterede fængslingen. 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden