LIVE-blogging: Følg det tætte løb i Fredericia

Valget i Fredericia har udviklet sig til et af de mest spændende. Journalist John Sundstrøm live-blogger fra kl. 18.30 og holder dig opdateret om valgfesten hele aftenen igennem. Følg bloggen her.

Fredricia Dagblad har lavet en meningsundersøgelse, som tyder på, at socialdemokraterne vil gå frem. Folketingsmedlem Jacob Bjerregaard har de bedste chancer for at få borgmesterposten, viser undersøgelsen, der bygger på svar fra 500 personer.

Undersøgelsen er gennemført på Fredericia Gymnasium, og den giver socialdemokraterne en fremgang på fire mandater til ti. SF får til gengæld halveret sit mandat-tal fra fire til to. Men samlet vil de to partier få et flertal 12 af byrådets 21 pladser.

Allerede under valgkampagnen blev Jacob Bjerregaard nævnt som den mest oplagte borgmester-kandidat, også blandt borgerlige vælgere.

Det følger vi i vores live-blogging i dag. I Fredericia sidder John Sundstrøm, og vi har Jørgen Nygard i Esbjerg. Bloggen åbner, når vi kort før klokken 20 gør klar til at åbne de første bokse med stemmesedler.