Minut for minut: Sådan sejrede Sønderjyske i svær polsk udekamp

Sensation igen: Sønderjyske vinder 2-1 på udebane mod den polske treer Zaglebie Lubin. En nervepirrende kamp, hvor Sønderjyske overlevede eet straffespark.

TV SYD har igen live-blogget fra det polske stadion. Reporter Stafan Jørgensen har herunder et kampreferat fra den nervepirrende kamp.

Sønderjyske kom foran 2-0 i første halvleg. Men sekunder før pausen fik Zaglebia Lubin reduceret, da Sønderjyskes målmand kommer på skovtur.

Der blev en hård kamp om hver eneste bold på Stadion Zagłębia Lubin i det sydvestlige Polen, hvor hjemmeholdet må ses som favoritter på eget græs. Og Sønderjyske overlevede også et straffespark, som holdets målmand, som stod en formidabel kamp, redddede i to omgange.

Kampstart begyndte klokken 19.00, 102 fans tog med busser på en ni timers tur til Polen - og mon ikke humøret er højt når de i morgen tidlig nærmer sig Haderslev igen...?