Minut for minut: Sådan gik Sønderjyske videre i Europa

Sønderjyske mødte torsdag aften Strømsgodset på Marienlyst Stadion i Drammen i returopgøret i kvalifikationen til Europa League. Se her, hvordan kampen forløb.

I sidste minut af den forlængede spilletid udlignede Sønderjyske. Dermed undgik de en straffesparkskonkurrence - og sikrede sig adgang til 3. kvalifikationsrunde. Der ventede Sønderjyskes fodboldspillere en svær opgave på kunstgræstæppet på Marienlyst Stadion i Drammen torsdag aften. Hjemmeholdet har nemlig ikke tabt hjemme i de seneste 16 kampe.

Sønderjyske kom bagud 2-0 i første halvleg. Men en enkelt sconring skaffede gæsterne fra Haderslev enstra frist.

Og i det 120. minut scorede Troels Kløve til 2-2 - og dermed var Sønderjyske sikre på deltagelse i næste runde.Selv om Strømsgodset havde nået en enkelt scoring, ville S'ønderjyske gå videre med to udebane mål.

TV SYDs Stefan Jørgensen var på plads på Marienlyst Stadion og har opdateret minut for minut.