TV der bevæger dig

Livredder fra Haderslev blandt verdens bedste

De danske livreddere vandt blandt andet guld i disciplinen "Team rescue" for kvinder. På billedet ses fra venstre mod højre: Iben Johansen (Haderslev), Daniel Bidstrup (København), Lasse Nielsen (København S), Charlotte Olsen (København N), Maria Møller (Odense), Vibeke Dragsbæk (Odense). Foto: TrygFonden Kystlivredning

TrygFondens kystlivreddere kom i weekenden hjem fra Frankrig med taskerne fulde af guld, sølv og bronze. Medaljerne havde de taget hjem ved VM i livredning.

To guldmedaljer, én sølvmedalje og to bronzemedaljer. De danske kystlivreddere fra TrygFonden slog førende nationer som Australien og New Zealand i flere livredderdiscipliner og var særlig stærk i hold-disciplinerne inden for sejlads i redningsbåde. Med i medaljeregnen var 25-årige Iben Johansen fra Haderslev.

Medaljevinderne har alle siddet vagt i TrygFondens 36 livreddertårne i løbet af sommeren, hvor de har passet på badegæsterne rundt om på de danske strande og havnebade. De forventer alle sammen at være med igen i næste års sæson.

- Livreddernes præstationer ved dette VM vidner om, at vi herhjemme er meget langt fremme på området for livredning. Og det må samtidig betyde, at vi i Danmark kan være glade for, at det er livreddere på et meget højt internationalt niveau, der passer på badegæsterne i løbet af sommeren, siger Michael Iwersen, uddannelsesleder i TrygFonden Kystlivredning.

Stævnet blev afviklet i Montpellier i Frankrig med deltagelse af mere end 30 klubhold fra ti nationer. Der blev konkurreret i fire discipliner og en samlet klub-konkurrence.

TrygFonden Kystlivredning løb med i alt fem medaljer i både herre- og damediscipliner. I den samlede klub-konkurrence blev det til en flot tredjeplads til TrygFonden Kystlivredning.

Brug tre minutter på at se øjeblikket, hvor det danske hold vinder VM, her:

Gold Medal IRB Team Rescue World Champions

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden