TV der bevæger dig

Lørdagens overblik: Sådan bliver dagen

I denne weekend er der håndbold på programmet i Esbjerg. Blue Water Dokken danner rammen om Santander Final4 - kvindernes pokalturnering. I dag spilles semifinalerne, mens det først afgøres i morgen, hvem der vinder. Turneringen starter i dag klokken 13.30, hvor Randers HK møder Nykøbing F. Håndbold. Klokken 16.00 skal Team Esbjerg kæmpe mod Odense Håndbold.

Hvis du allerede har fået nytårskuller og ikke kan vente til det første minut i 2019 med at se en masse flot fyrværkeri, så kan du køre til Bjerre i Hedensted Kommune i aften. Her byder fyrværker Mads Daugaard Sørensen på et fyrværkerishow klokken 19.00. Showet varer i cirka 20 minutter.

I nattens løb har Syd- og Sønderjyllands Politi sigtet unge både i forbindelse med fyrværkeri og alkohol, skriver politikredsen på Twitter. I Sønderborg blev to mænd på 17 og 20 år sigtet for at have forvoldt fare for liv og førlighed, fordi de havde skudt et bomberør af rettet mod 15 til 20 personer. Politiet rapporterer om minimum otte skud på en afstand af cirka 15 meter. En patrulje observerede hændelsen.

Og i Vojens blev en 18-årig mand sigtet for spirituskørsel på parkeringspladsen ved Vojens Ishockey Stadion. Manden, der kommer fra Sommersted, måtte aflevere en blodprøve, som politiet stadig afventer svar på. Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer på deres Twitter til, at man ikke sætter sig bag rattet, hvis man har alkohol i blodet.

Der er ingen meldinger om trafikale problemer hverken på veje eller skinner. Med hensyn til glatte veje melder Vejdirektoratet om normalt føre i forhold til årstiden, men kør stadig forsigtigt derude.

Først tørt og skyet, men fra omkring middag kommer der regn fra vest. Temperaturer mellem fem og otte grader, og let til frisk vind mellem vest og syd, ved Vestkysten sidst på eftermiddagen op til hård fra vind fra vest og nordvest. I aften- og nattetimerne vil der blive overskyet med regn og temperaturer ned mellem en og fem grader.

 

Tak, fordi du læste med.

Venlig hilsen
Karoline Lunddal Dam

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu