TV der bevæger dig

Lørdagens overblik: Sådan bliver dagen

Lørdag er der hæder og skulderklap til nogle af de 500 frivillige og medarbejdere hos Trekantbrand, når brandvæsnet afholder nytårsparole i Fredericia. Her skal der blandt andet uddeles anciennitets- og hæderstegn.

I denne weekend afholdes der også Danmarks-Cup for kunstskøjteløbere. Arrangementet afholdes af Vojens Skøjteklub og finder sted i Frøs Arena i Vojens. 174 kunstskøjteløbere på konkurrenceniveau fra hele Danmark vil i weekenden være i arenaen. Dørene er åbne for alle, der kunne have lyst til at se skøjterne danse henover isen. 

Det har været en rolig nat, i hvert fald hvis man tolker ud fra Sydøstjylland og Syd- og Sønderjyllands Twitter. På det sociale medie meldte sidstnævnte dog omkring 21.30 i går aftes om en spirituspåvirket bilist, der blev tilbageholdt af en gruppe unge, indtil politipatruljen var fremme. Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller her til morgen, at hændelsen skete i Ansager, hvor de fire unge fulgte efter bilisten, der slingrede på gaden. Han holdt ind ved Ansager Kro, og det var her de fire unge holdt ham tilbage, til politiet var fremme.

Fra morgenen er der ingen meldinger fra Vejdirektoratet, DSB eller Sydtrafik om uregelmæssigheder i trafikken eller ændringer i køreplanen. Tjek dog altid din rejse på Rejseplanen, og kør forsigtigt, hvis du er i bil.

Lørdag starter skyet i hele landsdelen og bliver i løbet af dagen suppleret af regnvejr vestfra, men der er mulighed for opklaring i løbet af eftermiddagen.

Temperaturerne ligger mellem fem og syv grader, og vinden bliver ved vestkysten hård, mens den i resten af landsdelen er svag til frisk.

I aften kommer der lidt opklaring, mens der i nat igen vil være overskyet med regn vestfra. Temperaturerne i nattetimerne når ned mellem to og fem grader.

 

Tak, fordi du læste med!

Med venlig hilsen

Karoline Lunddal Dam

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu