Lokal cykelklub knokler for de professionelle

Når PostNord Danmark Rundt i dag besøger Vejle, får det populære cykelløb hjælp af lokale kræfter.

Michael Valgren, Matti Breschel og resten af feltet i PostNord Danmark Rundt kan i dag se frem til 183 hårde kilometer, når kongeetapen i årets løb skal afgøres i Vejle. Løbet bliver afviklet med hjælp fra lokale frivillige fra Vejle Cykel Motion, som fra morgenstunden har været i gang med at sætte hegn op.

Arbejdet for cykelklubben startede torsdag morgen. 

- Vi er 16 mand, som er på hele dagen, fra morgen og indtil vi er færdige i aften, fortæller Søren Pedersen fra Vejle Cykel Motion, der har koordineret de frivilliges arbejde.

I år har det været lidt sværere at finde frivillige, fordi løbet er på en torsdag, men Vejle Cykel Motion ser frem til løbet, siger Søren Pedersen:

- Det er en stor dag med mange aktiviteter i byen – og vi, der godt kan lide at cykle på motionsplan, får lov til at se på nogle professionelle ryttere, som kører på et helt andet plan, end vi gør.

Cykelløbet betyder, at flere vejstrækninger i byen vil være lukkede. Politiet råder til, at man kommer tidligt og helst på gåben, hvis man vil overvære dagens cykelløb i Vejle.