Lokal mand fængslet for drabsforsøg i Tinglev

En mand fra lokalområdet er fængslet til 29. marts i et lukket grundlovsforhør. Han sigtes for at være gerningsmand til et groft overfald på en 53-årig i Tinglev. Opdateret.

Den 53-årige blev fredag morgen fundet livløs i sit hjem med omfattende skader efter grov vold. Det lykkedes at få manden genoplivet – og i løbet af fredag blev han erklæret uden for livsfare.

Efterforskningen har ført til, at en lokal mand er anholdt. På grund af, at den 53-årig blev genoplivet, sigtes den anholdte for drabsforsøg.

- Vi arbejder ud fra, at der kan være en medgerningsmand. Derfor melder vi ikke ud, hvor gammel den sigtede mand er, siger lederen af lokalpolitiet i Aabenraa, vicepolitiinspektør Jan Lambertsen, til TV SYD.

Politiets anklager begærede lukkede døre til grundlovsforhøret ved retten i Sønderborg. Derfor  er politiet påpasselige med, hvor mange oplysninger du slipper ud.

Den 53-åriges skader tyder på, at han er blevet overfaldet – og at han har gjort kraftig modstand. Et vidne så to mænd ved villaen på Nørrekærager i Tinglev tidligt fredag morgen.