TV der bevæger dig

Lose siger tak for tilliden

01:25

1 af 2

Stephanie Lose er en politisk ambitiøs kvinde med 10 års erfaring i regionsrådet - og gift med en politisk ambitiøs mand

00:38 Luk video

Det er en glad Stephanie Lose TV SYD taler med i telefonen:

- Det er en stor ære at få gruppens tillid til at følge efter Carl Holst, siger hun til TV SYD efter mødet.

Stephanie Lose er ikke just ny i Venstre. Hun har været medlem af partiet lige siden hun var 14 år. Hun sidder i sin tredje periode i Region Syddanmark.

På hendes egen blog præsenterer hun sig sådan her:

Mit navn er Stephanie Lose, og jeg er 32 år gammel. Jeg er mor til pigerne Mie og Sofie på 5 år og 2 år og gift med deres far, Jakob Lose, som er Kultur- og Fritidsudvalgsformand i Esbjerg Kommune. Vi bor i et dejligt hus i Østerbyen i Esbjerg - og husstanden består også af Jack Russel Terrieren Salsa.

Jakob og jeg har kendt hinanden i 15 år - og blev gift i 2008. Så til det første valg til regionen i 2005 stod der faktisk Stephanie Kristensen på stemmesedlen. Jeg er født og opvokset i Løgumkloster i Sønderjylland og har gået på Tønder Gymnasium.

I mit civile liv er jeg underviser på Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg.

En stor del af vores "fritid" går med politik - der går mange eftermiddage og aftener med mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig art. Derfor bliver hyggetid indenfor hjemmets fire vægge i den grad værdsat i vores familie. Desuden bliver det til masser af gåture rundt i Esbjergs grønne områder - med børnene i klapvogn og på cykel.

Stephanie Lose: - Jeg er stolt og beæret (Varighed: 0:40 min.)

Hendes mand Jacob Lose sender hende et tillykke på tweeter:[/i][/b]

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden