Lotto-vindere vil have sommerhus på Rømø

Lørdag vandt et ægtepar fra Padborg årets største gevinst på 29,2 millioner kroner. Nu skal de have sommerhus på Rømø, forkæle familien og overvejer at give bidrag til Julemærkehjemmet og Kræftens Bekæmpelse.

Også går de efter morgendagens rekordpulje på 92 millioner i Onsdags Lotto.
- Jeg har altid sagt, jeg bliver ved med at spille, til den store gevinst kommer.
Sådan falder ordene, da Danske Spil fanger lørdagens nybagte Lotto-millionær. 29.288.063 kroner lyder den helt nøjagtige gevinst, som han og konen vandt i lørdags. De ønsker at være anonyme, men vil godt fortælle, at de er fra Padborg, har to børn og nogle børnebørn.

- Vi har spillet i mange år med den samme kupon ? i hvert fald tyve år, fortæller manden og fortsætter:
- Vi har altid kun lige haft til dagen og vejen, så det er jo dejligt at vinde så mange penge.
De syv lykkebringende Lotto-tal blev udtrukket lørdag aften, men ægteparret fandt først ud af deres held søndag aften.
- Vi havde læst, den var vundet der, hvor vi havde købt vores Lotto. Så vi tjekkede tallene på nettet.
Bagefter ringede vi ind til Danske Spil for at få bekræftet, at det var rigtigt, griner den glade vinder og slår fast, at de begge fortsætter med at arbejde.

Ekstra store julegaver til børnebørnene

Det er årets største gevinst, men hvad skal de mange penge bruges på?
- Vi stikker lige en finger i jorden, som vi siger hernede, siger han og fortæller, at de i første omgang har takket ja til Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning.
- Men vi skal have et sommerhus på Rømø. Der er dejligt. Og vi kommer der meget om sommeren, hvor vi cykler lange ture og går ture ved vandet.
Derudover kan deres to børn også se frem til at blive forkælet, ligesom børnebørnene godt kan begynde at glæde sig til lidt ekstra store julegaver i år. Og det er der måske også et par andre, der kan se frem til.