Lun weekend venter med skyer, byger og blæst

Juli har endnu ikke budt på en regulær sommerdag, og det bliver heller ikke i weekenden, at temperaturen sniger sig over 25 grader.

Skyer, byger og blæst giver blandet dansk sommerweekend

Når man ser på temperaturer, vil weekendvejret blive godkendt, men skyer og regn vil også præge weekenden.

Det oplyser vagthavende meteorolog Jesper Eriksen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

- Weekendens vejr bliver jo lidt en rodebutik med sol, blæst og skyer. Det starter meget godt fredag med 20 grader og ikke så meget vind. Der bliver dog nogle skyer og også nogle byger, siger vagthavende meteorolog Jesper Eriksen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) til Ritzau.

Lørdag begynder med solskin, temperaturen når op omkring og måske også lige over de 20 grader.

Søndag bliver den dårligste dag i weekenden. Vinden frisker op, så det føles koldere end 20 grader. Og så kommer der regn fra vest.

Juli har sin første sommerdag til gode. En sommerdag bliver af DMI defineret, som en dag hvor temperaturen overstiger 25 grader.

- Det kommer til at ske i næste uge. Det er ikke noget, vi kommer i nærheden af her i weekenden, men man kan lune sig ved tanken om, at det rammer omkring onsdag eller torsdag, siger meteorolog Jesper Eriksen, DMI. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.