Lyden af 8,2 mill. kr.

En familie i Kolding vandt 8,2 mill. kr. i Lotto. En besked, som de fik over telefonen. Siden har de hørt lydfilen fra samtalen et hav af gange.

Troede ikke på det

- Det var godt nok svært at tro på. Vi havde fået en besked fra Danske Spil om, at vi skulle ringe til kundecentret, men jeg havde slet ikke overvejet, at det kunne være den nyhed, jeg skulle have, fortæller en mand i 30?erne.

Han er sammen med sin kone og deres børn bosat i Kolding. Forrige lørdag vandt han 8.210.043 kroner på sit PLUS abonnement. Her spiller han automatisk med i Lotto hver uge.

- Samme lørdag havde jeg også vundet 256 kroner på danskespil.dk. Og jeg blev ved med at tro ? langt inde i samtalen ? at det var den gevinst, vi snakkede om i telefonen. Det virker helt sort, griner vinderen, der ikke vil stå frem med navn.

Telefonfis

Og den heldige koldingenser har haft lejlighed til at grine af samtalen med Danske Spil mange gange siden. Han fik nemlig efterfølgende tilsendt lydfilen.

- Selv da jeg forstod, hvad han sagde til mig i telefonen, var det svært at tro på. Og min kone stod bagved og sagde, at det var fis, og jeg skulle lægge på. Det blev ved at være så uvirkeligt. Jeg loggede endda ind på min konto på danskespil.dk og så det, men det overgik stadig min vildeste fantasi. Derfor fik jeg lydfilen ? og så fordi den er et meget sjovt minde, forklarer manden, der betegner sig selv, som ?en fattet mand? til daglig.

Vil betale gælden

Hvad de vil bruge pengene til?

- Man siger jo altid: ?Når jeg vinder i Lotto?? og så kommer der en masse vilde planer. Men jeg må bare konstatere, at efter at det er sket, har det ændret sig. Vi vil betale alt vores gæld af, fordi det, tænker vi, er sådan noget, man kan mærke i dagligdagen. Og så tror jeg, vi ser sommeren an. Børnene skal forkæles, og måske vi til den tid skal have en ny bil, fortæller han.