To glemte lys på et havebord skabte røg og ravage i boligblok

To glemte lys på et havebord på en altan i en boligblok på E. Hansens Vej i Esbjerg var natten til mandag tæt på at blive årsag til en større brand - men forbipasserende fik slået alarm i tide.

Ved tre-tiden natten til søndag slog flere forbipasserende og naboer alarm til Syd- og Sønderjyllands Politi og meldte om en brand og kraftig røg fra en altan i en boligblok på E. Hansens Vej i Esbjerg.

Naboen Jørgen Bertelsen fortæller om nattens brand på E. Hansens Vej i Esbjerg.

Da brandfolkene kom frem, kunne de på altanen konstatere, at et havebord af plastik var i flammer og at det skyldtes to glemte myggelys, der var brændt ned gennem bordet og ilden havde bredt sig til en træstol og en vinduesramme af plastik.

- Der var åben ild og en kraftig røgudvikling, som fyldte lejligheden med røg. Takket være alarmen fra de vågne forbipassserende, blev lejlighedens beboere vækket i tide og slap uskadte ud, mens  ilden hutigt blev slukket, siger vagtchef Ole Aamann hos Syd- og Sønderjyllands Politi mandag morgen til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.