Lyserødt Arriva-tog kører gratis juletur

Arriva kører for første gang fra Københavns Hovedbanegård, når Det Generøse Juletog kører studerende - gratis - fra hovedstaden til Aalborg den 21. december. Undervejs stoppes i bl.a. Fredericia og Vejle.

Og toget er også specielt på en anden måde. Det har nemlig samme farve, som papiret på Anthon Bergs marcipanbrød!

Anthon Berg står bag Det Generøse Juletog. Det er nok ikke det hurtigste tog på sporet, skriver firmaet i en pressemeddelelse. Til gengæld er det det hyggeligste.

Generøsitet

Toget er forbeholdt studerende, der kan komme gratis hjem til jul - hvis de til gengæld tager lidt generøsitet med på turen...

De kan eksempelvis hjælpe andre med deres baggage, stå for julemusikken, lade andre komme foran i toiletkøen, uddele smil og komplimenter eller medbringe julelækkerier til de andre i toget.

En undersøgelse fra YouGov viser, at 84 pct. af danskerne mener, at der er brug for mere generøsitet.

- Vores analyse viser, at unge og studerende reagerer mest positivt på generøsitet fra andre, og de har også mest lyst til at sprede generøsiteten. Derfor ønsker vi at kickstarte en generøsitetsbølge ved at hjælpe de unge studerende her op til jul, hvor deres SU bliver udfordret af blandt andet dyre togbilletter, siger Anthon Bergs senior brand manager Rikke Crown.

- Vi vil gerne have dem til at reflektere over, hvor vigtigt det er at dele ud af sit overskud og være gode ved hinanden. Og vi håber, at de vil tage det med sig videre til jul rundt om i landet, siger Rikke Crown.

Hos Arriva, der står for transporten, er ideen med Det Generøse Juletog i tråd med virksomhedens vision.

- Vi ønsker at skabe de bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik, og derfor er det helt i vores ånd, at der bliver sat fokus på generøsitet og god stemning i toget, siger kommerciel direktør Thomas Hedegaard fra Arriva Danmark.

Du finder link til Facebooksiden nedenfor.

 

FAKTA


Det Generøse Juletog afgår fra spor 26 på Københavns Hovedbanegård lørdag den
21. december klokken 11.20.

Toget ankommer til Aalborg klokken 17.25 og standser undervejs i Roskilde,
Ringsted, Slagelse, Korsør, Nyborg, Odense, Fredericia, Vejle, Skanderborg, Aarhus,
Langå, Randers og Hobro.

De studerende kan booke deres billet og tilbyde deres generøse handling på Facebook.