Lystige damer laver støj og ballade

En mand boede fredeligt i Varde by. Men en dag flyttede et bordel ind i lejligheden nede under - og siden har der været fuld knald på.

De letlevende damer støjer voldsomt og laver en frygtelig ballade. Det har stået på i ti år, og manden har klaget til kommunen, men uden resultat. Især i weekenden foregår der en del i den lystige del af huset. Flasker og øl-dåser bliver smidt, og tomme kondom-pakninger ryger ud af vinduerne. 

Kom med beviser!

Klaus Verner Hansen er officer i forsvaret. Han siger, det er voldsomt irriterende. Han vil gerne flytte, men han kan ikke få lejligheden solgt. Uanset hvor lav prisen er sat, så kommer der ingen henvendelser.
 
Klaus Verner Hansen har skrevet til borgmester, kommune og politi, men det har ikke givet resultat. Han skal bevise, at der foregår rufferi på stedet, før nogen griber ind.

Han er træt af, at mystiske personer banker på om natten, og naboerne er godt trætte af den trafik, der er i huset. Han kæreste er også træt af bordellet, for folk kigger på hende, som om hun er en del af forretningen.