Målfest da Esbjerg Energy holdt hjemmebanen

Esbjerg Energy er fortsat ubesejrede på hjemmebane, efter de fredag aften slog Aalborg Pirats med 7-5 i en sand målfest.

Det er kun halvanden uge siden, at Esbjerg blev slået med 6-1 af Aalborg Pirates, så der var revanchemulighed, da Esbjerg Energy fredag aften fik besøg af de selvsamme pirater.

Kampen fredag aften blev en målrig affære, hvor holdene skiftedes til at føre, inden Esbjerg tog stikket.

Esbjerg startede målscoringen midtvejs i første periode, inden gæsterne scorede to gange i streg og var i front ved pausen. Herefter var det Esbjergs tur til at score to mål i streg, så hjemmeholdet pludselig var foran. Aalborg Pirates ville det dog anerledes og på bare 10 sekunder fik de udlignet og bragt sig i front på ny. Anden periode havde dog fortsat et par mål i sig, og hjemmeholdet scorede derfor både til 4-4 og 5-4, inden skøjterne fik en pause.

Esbjerg satte sig for alvor på opgøret i starten af tredje periode, hvor holdet udbyggede føringen med to mål, inden de gæstende pirater reducerede til 7-5, som blev kampens resultat. Et resultat som betyder, at Esbjerg Energy fortsat er ubesejrede i Granly Hockey Arena – og sætter sig på Metalligaens fjerdeplads.