TV der bevæger dig

Målmand skifter til Ribe-Esbjerg og afløses af Sønderjyske-keeper

Efter sommerferien er 31-årige Tim Winkler på plads i målet i hjembyen Esbjerg. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Ribe-Esbjerg HH henter målmand i HC Midtjylland. Efter sommerferien er 31-årige Tim Winkler på plads i målet i hjembyen Esbjerg.

Tim Winkler, 31 år, har indgået en tre-årig kontrakt med Ribe-Esbjerg HH  fra den kommende sæson.

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes at få en Esbjerg-dreng tilbage i folden, siger sportschef og cheftræner Claus Uhrenholt om Tim Winkler, der er fra Esbjerg og stadig bor her.

- Det er en målmand med stor erfaring på den nationale scene i Skjern Håndbold og HC Midtjylland. Begge steder har Tim Winkler spillet som førstemålmand, og han har masser af international erfaring fra kampe i Europa Cup for både Skjern og Midtjylland, ligesom han har været på ungdomslandsholdet, siger Ribe-Esbjergs sportschef og cheftræner Claus Uhrenholt i en pressemeddelelse.

Snart 41-årige Søren Haagen har kontraktudløb til sommer, og hvad der i øvrigt skal ske på målmandsområdet er endnu ikke afgjort.

- Det afhænger af, hvordan det går med Jonas Hansen efter hjernerystelsen. Vi er i dialog med begge målmænd, siger Claus Uhrenholt.

Det bliver den 33-årige Sønderjyske-keeper Anders Petersen, der afløser Tim Winkler i HC Midtjylland.  Han har spillet i KIF Kolding, Team Tvis Holstebro og er i øjeblikket i Sønderjyske. Derudover har han ligeledes tidligere spillet Champions League håndbold samt 24 A-landskampe. Sønderjyske meldte kort før jul, at de ikke ville forlænge aftalen med Anders Petersen, der nu rykker til Herning fra 1. juli  på en to årig aftale. 

 

 

 


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App