Se billederne: Målrig ishockeysemifinale får vestjysk vinder

Tirsdag aften begyndte semifinaleserien mellem SønderjyskE Ishockey og Esbjerg Energy.

På forhånd er SønderjyskE udråbt som favoritter til at gå videre til DM-finalen i Ishockey Metal Ligaen. Men de vestjyske ishockeyspillere vil gøre alt, for at få revanche for nederlaget i finalen sidste år.

Der spilles bedst af syv kampe. Først semifinalekamp blev spillet i SE Arena i Vojens. Det blev en kamp med mange mål.

I første periode bragte Esbjerg sig foran med 1-0 på mål af Søren Nielsen.

Thomas Spelling fik reduceret i anden periode til 1-1 på powerplay, og derefter tog kampen en drejning.

Kort tid efter svarede Mike Dalhuisen igen, og bragte Esbjerg foran 2-1. Resten af perioden stod der Esbjerg på. Esben Nielsen scorede til 1-3 efter knapt 10 minutter af anden periode. Matthew Pistilli gjorde det til 4-1 til Esbjerg. Med fire minutter igen af perioden, bragte Mario Lamoureux Esbjerg på 5-1 efter et flot angreb.

Dermed så kampen ud til at være afgjort. Men Sønderjyske ville det anderledes.

Efter 55 minutter af kampen kom Kim Lykkeskov på tavlen i sin kamp nummer 750. Reducering til 2-5. Få sekunder efter bragte Cory Quirk fornyet spænding i kampen med sin powerplayscoring til 3-5.

SønderjyskE tog målmanden ud, og med 16 sekunder tilbage af kampen, sendte Cory Quirk igen pucken i nettet.

En målrig og hæsblæsende første semifinalekamp endte med en Esbjerg-scoring af Aaron Lee.

Esbjerg Energy vinder kampen med 6-4.

I den anden semifinaleserie vandt Frederikshavn den første kamp med 3-1 over Herning.