TV der bevæger dig

Måske årets mest bemærkelsesværdige festmiddag

Gallamiddag på havets bund ved Højer Foto: Sort Sol

Vær så god at tage plads ved et veldækket bord midt i Vadehavet. Nyd samtidig unik natur og lækre vadehavs-menuer alt imens tidevandet vender tilbage.

GallaMenu, som arrangørerne Rømø-Tønder Turistforening og Sort Sol, kalder middagen finder sted midt i Vadehavet ved Hjerpsted lige nord for Højer lørdag aften.

- Det er første gang vi laver sådan en speciel middag, fortæller Iver Gram fra Sort Sol til TV SYD, - Vi har godt nok haft det arrangeret før, men måtte aflyse på grund af regnvejr. Men i dag gennemfører vi, og vejret ser rigtig lovende ud til at sidde midt på havets bund og nyde god mad.

Det hele begynder klokken 17.30 og 28 personer har ind til nu tilmeldt sig, men der er plads til flere, siger Iver Gram.

Menuen er alt det bedste fra Vadehavet, det eneste man skal huske selv at medbringe er festtøj, gummistøvler, fotoapparat og godt humør, fortæller arrangørerne.

Vadehavsbund Menu leveret af Johannes Madsted fra Tønder:

  • Forret: ØstersSnaps. En ret, som gæsterne selv finder i Vadehavet, og som er en ny variant af den eksklusive spise, hvortil der serveres en snaps i østersskallen.
  • Mellemret: Vadehavsæg, en nyfortolkning af det traditionelle solæg.
  • Hovedret: Vadehavstapas med bl.a. Fanø laks og Rømø rejer med tilbehør.
  • Dessert: "Uægte" Vadehavsslik

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden