Magnus Landin skifter til Kiel fra KIF Kolding København

KIF Kolding København oplyste fredag formiddag, at Magnus Landin forlader klubben til sommer. Senere meddelte THW Kiel, at de har sikret sig den danske landsholdsfløj.

Venstrefløjen kom til KIF Kolding København tilbage i 2014, og allerede året efter debuterede den unge stjerne på det danske landshold.
- Siden hans VM-debut tilbage i januar, har der været stor interesse for Magnus, og vi er utroligt glade for den tid Magnus har haft hos os, og det bidrag, samt engagement, han har leveret for klubben og fansene. Vi er naturligvis stolte over, at vi kan hjælpe Magnus med at opfylde sin drøm, og vi vil se frem til at følge ham, og hans karriere fremadrettet de næste mange år, siger Lasse Boesen til KIF Kolding Københavns hjemmeside.

Magnus Landin selv ser også frem imod det næste skridt.

- Nu har jeg været i KIF i snart fire år, og er glad for min tid i klubben.Jeg har lært meget, spillet sammen med store profiler i dansk håndbold, og det har været med til at forme mig som den spiler jeg er i dag. Det føles naturligt for mig, at tage det næste skridt i min karriere, når min kontrakt udløber til sommer, og jeg ser frem til flere store oplevelser i min kommende klub, men først er der naturligvis fuldt fokus på KIF resten af sæsonen, lyder det fra den snart forhenværende KIF-fløj, Magnus Landin.

Var i Kiel torsdag aften

Magnus Landins bror Niklas, vogter målet både på landsholdet og i THW Kiel, hvor Kieler Nachtrichten fredag morgen skriver, at Magnus Landin torsdag aften overværede kampen mellem Kiel og Lemgo.

Fredag middag bekræftede THW Kiel så på sin hjemmeside, at Magnus Landin fra den kommende sæson spiller i den tyske storklub på en to-årig aftale.

 

D