Mand blev skubbet og sparket af fem personer

Lørdag middag fik en mand stjålet sit ur og kontanter, efter at være blevet sparket og skubbet i Varde.

Røveriet skete lørdag klokken 12.30, hvor en 20-årig mand bliver passet op af fem personer på en sti ved kilden i Arnbjerganlægget i Varde.

- Han bliver skubbet og falder forover. Herefter sparker flere af de fem gerningsmænd til ham - og stjæler et armbåndsur og nogle kontanter, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ivan Gohr Jensen, til TV SYD.

quote

Han bliver skubbet og falder forover. Herefter sparker flere af de fem gerningsmænd til ham - og stjæler et armbåndsur og nogle kontanter.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

De fem mænd løb fra stedet i retning mod Storegade. Den overfaldne mand nåede ikke at se så meget, men har en beskrivelse af den ene af gerningsmændene.

- Forurettede beskriver ham som en mand på omkring 190 centimeter, kraftig af bygning og maskeret. Han bar en sort og blå Peak Performance-jakke, slutter vagtchefen.

Syd- og Sønderjyllands Politi leder nu efter de fem gerningsmænd. Hvis du har set eller hørt noget, så hører politiet meget gerne fra dig på telefon 114. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.