Mand med ukrudtsbrænder sætter ild til garage

En mand satte fredag aften ild til både en bil og en garage med en ukrudtsbrænder. Manden er sigtet for beredskabsloven.

Se flere billeder på Local Eyes

En uheldig ældre herre fra Aabenraa-egnen satte fredag eftermiddag ild til sin garage på Tingbjerg i Søgaard. Det skete, efter manden tidligere på dagen havde været ude for at brænde ukrudt af, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Branden opstod omkring klokken 16.30 i den 65-årige mands garage. Manden havde tidligere på dagen været ude for at brænde ukrudt med sin ukrudtsbrænder. Noget tyder dog på, at ukrudtet ikke har været helt færdig med at brænde, for det senere på eftermiddagen satte det altså ild til garagen, hvor der både skete skader på garagen og bilen i den.

- Vi har flere gange årligt den her type af brande, hvor borgere brænder ukrudt af,  hvor der senere antænder ild i eksempelvis en garage  eller et udehus, siger Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Den uheldige 65-årige mand er efterfølgende blevet sigtet for beredskabsloven, hvilket vil sige, at han er sigtet for uagtsom omgang med ukrudtsbrænderen. 

Ingen personer eller dyr kom til skade ved branden. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.