Mand stukket med kniv af 83-årig

En strid om mad mellem to beboere på et plejehjem i Vejle fører til, at en 83-årig stikker med kniv.

En strid om frokosten mellem to beboere på plejehjemmet Holmegården i Vejle førte til, at en 83-årig mand stak en 59-årig mand i maven med en urtekniv. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge avisens oplysninger blev den 59-årige ramt i venstre side af maven. Han blev kørt til Vejle Sygehus, hvor han blev opereret.

- Uenigheden opstod over frokostbordet, hvor der var en uoverensstemmelse omkring noget mad. Den sigtede har følt sig drillet af den 59-årige, siger Mikkel Ross, fungerende vicepolitikommissær i Vejle.

Stukket med urtekniv

Episoden fandt sted søndag omkring klokken 13. Kort tid efter frokosten står den 59-årige mand og skræller kartofler i køkkenet. Den sigtede råber noget, hvorefter den 59-årige vender sig rundt.

- Den sigtede stikker ham i maven med en urtekniv, hvorefter han cykler bort. Senere vender han dog tilbage og melder sig selv til politiet, der var mødt op på plejehjemmet, siger Mikkel Ross.

Sigtet for vold

Den 83-årige mand blev løsladt mandag klokken 11 efter afhøring. Han bliver sigtet for grov vold, da den 59-årige ikke var i livsfare. Den 59-årige blev udskrevet fra sygehuset mandag formiddag og har det efter omstændighederne godt.