TV der bevæger dig

Mandagens overblik: Sådan bliver dagen

Handicapordfører Karina Adsbøl (DF) mister mandag synet. Hun skal sammen med formand for Danske Handicaporganisationer (DH), Thorkild Olesen, på tur fra Kolding til Fredericia og mærke udfordringerne, når man har et synshandicap.

25.000 skoleelever fra 5. og 6. klasse over hele landet dyster om de bedste opfindelser i Naturfagsmaraton, der lige nu er i fuld gang. Den 18. og 19. marts kommer konkurrencen til Jelling og Vejle, hvor de to konkurrencedage samler omkring 1000 elever fra kommunen.

Færgen Bitten, der sejler mellem Ballebro og Hardeshøj, skal i dok i denne uge. En dok er et anlæg, hvor vandet kan drænes, så skibe kan ligge tørt til for eksempel reperation. Der er derfor ingen sejlads fra og med mandag d. 18. marts og indtil fredag eftermiddag d. 22. marts. Se mere på www.faergen-bitten.dk

For togpassagerer er der længere rejsetid mellem Lunderskov Station og Tinglev Station/Sønderborg/Flensborg, oplyser DSB. Den længere rejsetid forventes at være cirka 20 minutter.

Vejdirektoratet oplyser om et langsomt køretøj på E45 Sønderjyske Motorvej fra Frøslev mod Haderslev mellem Aabenraa N og frakørsel rasteplads Øster Løgum Øst. Knallerter henvises til nødsporet.

Derudover er bytorvet Gravene i Haderslev spærret frem til den 31. marts i forbindelse med afprøvning af bymidtestrategi.

Slutteligt gør Vejdirektoratet opmærksom på kraftig vind på Vejlefjordbroen. Vinden forventes at aftage omkring formiddag.

Du kan altid tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Mandagen begynder skyet og med enkelte byer. I morgen- og formiddagstimerne vil der langs vestkysten være stedvis kuling. Senere på dagen vil det klare op, og solen vil titte frem, men vinden vil være jævn til hård og begynde fra nordvest. Temperaturen når op omkring syv grader. I aften og natten med vil der være tørt og klart vejr. Nattens temperatur vil nå ned mellem tre graders frost og to graders varme.

 

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Karoline Lunddal Dam

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu