Mange har henvendt sig med oplysninger om hjemmerøvere

Politiet i Vejle har fået mange henvendelser fra offentligheden om det grove hjemmerøveri onsdag aften mod en 78-årig kvinde i Ødsted.

Rigtigt mange har kontaktet politiet i Vejle med oplysninger og bud på, hvilke tre mænd, der begik et et usædvanligt groft og timelangt hjemmerøveri onsdag aften mod  en 78-årig kvinde i Ødsted vest for Vejle.

Da den 78-årige kvinde åbnede døren i den tro, at det var en nabo, trængte tre maskerede mænd ind. Den ene greb hende om nakken og holdt en hånd for hendes mund og pressede hende ud i husets køkken - og siden ind i soveværelset, hvor hun blev tilbageholdt i 45 minutter. 

Under røveriet afbrød en af røverne al strøm i huset, så ingen udefra kunne se, hvad der foregik indenfor.

quote

Vi har fået rigtig mange oplysninger og arbejder lige nu hårdt og målrettet på en opklaring

Frede Nissen, leder af lokalpolitiet i Vejle

Inde i soveværelset bevogtede en af de tre mænd kvinden, mens de to andre i mørke gik huset igennem. Inden de tre røvere tog flugten, blev den 78-årige kvinde bundet på hænder og fødder med en el-ledning og efterladt i soveværelset, hvortil døren var barrikaderet.  Det lykkedes efter 10 minutter kvinden at vriste sig fri af el-ledningen, og hun kravlede ud af et vindue, da døren var blokeret og søgte hjælp hos en nabo. 

- Vi har fået rigtig mange oplysninger og arbejder lige nu hårdt og målrettet på en opklaring. Vi har ingen anholdte - endnu, siger Frede Nissen, leder af lokalpolitiet i Vejle, mandag formiddag til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.