TV der bevæger dig

Mange kendte til revy-premiere i Sønderborg i strålende sol

00:52

Inger Støjberg er et sikkert"offer" for satiren i årets sommerrevyer - og hun var da også mødt frem lørdag aften i Sønderborg Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Holdet bag årets revy er Jeanne Boel, der også instruerer, Karstens Jansfort, Rikke Buch Bendtsen, Rasmus Krogsgaard og revychefen selv - godt bakket op af revyens faste kapelmester Thomas Pakula og hans fire-mands orkester. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

1 af 3

På en smuk maj-aften var der lørdag premiere på Sønderborg Sommer Revy, som er den 35. udgave. Traditionen tro mødte mange kendte op.

 Inger Støjberg er et sikkert"offer" for satiren i årets sommerrevyer - og hun var da også mødt frem i Sønderborg, hvor Johnna og Leif Maibom tog imod inviterede gæster til årets revypremiere, "Herfra til folkeligheden".

.Integrationsminister Inger Støjberg var inviteret og mødt op for at se sig selv karikeret på scenen.

Det fik hun rig lejlighed til for nummeret Det Støjer Stadigt. Det handler om, at hun har så travlt at hun er nødt til at klone sig til flere personer, for at nå det hele.

Her var der henvisninger til den såkaldte smykkegate, hvor der var stor debat om at politiet skulle fratage asylansøgere deres vielsesringe.

Inger Støjberg morede sig godt over nummeret og resten af revyen. Hun fortæller til TV SYD, at hun prøver at se de revyer hun "optræder" i. Det er meget sjovere at se det live end at se det på video efterfølgende.

00:40

Inger Støjberg morede sig godt over både nummeret, hvor hun var offer -  og resten af revyen.

Luk video

I år er der foreløbig tre revyer på programmet for ministeren. Ud over Sønderborg er det Cirkusrevyen og Nykøbing Falster Revyen.

Humøret er også højt hos revy-direktørLeif Maibom med 75 procent af revyens 22.000 billetter solgt på forhånd.

Revyen spiller 44 forestillinger frem til og med den 23. juli - med mulighed for forlængelse.

Det er 35. år i træk, der er sommerrevy i Sønderborg. Fra en lille halvlokal provinsrevy er revyen vokset til en af de største, og trækker nu gæster fra hele landet. Faktisk kommer mere end to ud af tre gæster udefra.

Leif Maibom var medstifter af revyen, mens han endnu var ansat som lærer. Han siger selv, at grunden til at revyen startede er enkel:

- Vi var en flok lærere med for lang sommerferie og for lille løn.

Holdet bag årets revy er Jeanne Boel, der også instruerer, Karstens Jansfort, Rikke Buch Bendtsen, Rasmus Krogsgaard og revychefen selv - godt bakket op af revyens faste kapelmester Thomas Pakula og hans fire-mands orkester.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden