Mange nød julebryggen - men kun tre fulde trafikanter

De to politikredse i TV SYDs område melder lørdag morgen om en travl - men rolig nat trods mange mennesker, der fejrede og aktivt tog del i julebryggens frigivelse. Tre berusede trafikanter blev taget i aftenens og nattens løb.

Natten til lørdag var der både ekstraordinært mange mennesker ud at more sig i nattelivet - og flere politibetjente på gader og stræder for at sikre, at indtagelsen af den første julebryg kunne gå fredeligt for sig.

Og det lykkedes, selvom der både blev drukket meget julebryg, og politiet havde travlt. Lørdag morgen klokken 06 er status tre afslørede trafikanter med for høje promiller, nogle få og små voldssager samt en lang række bøder for gadeuorden og dårlig opførsel. 

Syd- og Sønderjyllands Politi havde særlige patruljer kørende for at finde og stoppe spritbilister. Det blev alene til en 34-årig mand fra Tønder i bil og en beruset mand på knallert i Kvong nord for Varde.

En mandlig bilist afslørede sig selv og sin brandert, da han kort før klokken 03.30 kørte galt på Tingvejen ved Grindsted, oplyser Sydøstjyllands Politi.

I Fredericia kom gemytterne i kog i Gothersgade allerede kort efter, at  julebryggen blev givet fri. Ved 22-tiden måtte politiet gribe ind, da en 28-årig mand udenfor et værtshus blev slået i hovedet med en flaske. Han slap med rifter og buler. Politiet har anholdt og sigtet en 22-årig mand for volden.

- Bortset fra episoden i Fredericia var der generelt roligt trods de mange glade mennesker i byen både fredag aften og nat, siger vagtchef Henrik Dam, Sydøstjyllands Politi, lørdag morgen til TV SYD.