Mange udsatte børn og unge vil på sommerlejr med Blå Kors

Blå Kors oplever allerede nu usædvanlig stor interesse for at deltage i organisationens sommerlejre for udsatte børn og unge.

Blå Kors har sommerlejre over hele Danmark for udsatte børn og unge. I alt kommer omkring 350 børn af sted - bl.a. til Vejle og Sønderborg.

I år har interessen for tilmelding været usædvanlig høj.

- Vi har i år oplevet, at forældre sad klar ved tasterne, allerede inden vi åbnede for tilmeldingerne. Det har vi ikke oplevet før, fortæller Vivi Ravnskjær Terp, der er koordinator for Blå Kors’ sommerlejre i en pressemeddelelse.

Omkring 350 børn og unge fordelt på 11 sommerlejre kommer på ferie med Blå Kors i år. En af lejrene er en familielejr, som bliver holdt på Grejsdalens Efterskole ved Vejle 9.-15. juli. En anden af lejrene bliver holdt på Sundeved Centret i Nybøl tæt ved Sønderborg fra 27. - 30. juni.

På alle Blå Kors' lejre er formålet, at børnene skal opleve fællesskab og mærke, at alle er noget værd og er værd at være sammen med.

Blå Kors’ sommerlejre bliver kørt af frivillige, og der er mange med - to voksne for hvert femte barn.
- Det betyder, at børnene og de unge på vores lejre får masser af opmærksomhed, voksne, der lytter og støtter, og så er der masser af aktiviteter på alle lejre, så deltagerne kommer hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser med andre børn og unge, siger Vivi Ravnskjær Terp.

Der kan søges friplads på Blå Kors’ sommerlejre, og der er stadig ledige pladser.