Marvin Pourié til SønderjyskE

På transfervinduets sidste dag har SønderjyskE fået forstærket offensiven i skikkelse af angriberen Marvin Pourié, som skifter fra FC København på en lejeaftale gældende for den resterende del af sæsonen.

Den 23årige angriber har bl.a. tidligere spillet i tyske Schalke 04 og 1860 München. I 2011 skiftede han til Silkeborg IF, hvor han blev noteret for 23 mål i 55 kampe.

Marvin Pourié skiftede til FC København i 2013, og sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, ser da også lejeaftalen som lidt af et scoop.

- Det er en lykkelig sidste time i transfervinduet, hvor vi i Marvin Pourié får en type, der bare notorisk elsker at score mål. Jeg er overbevist om, at han også nok skal få nettet til at blafre for os. Han er pågående, og har vist mange eksempler på, at han selv kan afgøre tingene, siger sportschefen.

SønderjyskE har ud over Marvin Pourié også hentet forsvarsspilleren Mees Junior Siers hos hollandske Helmond Sport. Nu skal de to spillere integreres på holdet.

- Landsholdspausen giver os næsten fjorten dage til at spille de to nye spillere ind på holdet. Det er helt perfekt, at spillerne får mulighed for at lære hinanden inden det går løs igen.

Dermed har vi fået opfyldt alle vores ønsker i dette transfervindue, slutter en tilfreds Hans Jørgen Haysen.

Fra Twitter:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.