TV der bevæger dig

ROYALT

Mary og tvillingerne lagde den næstsidste klods

Så er Legos største satsning i Billund – siden Legoland – åbnet. Kronprinsesse Mary og Lego-overhovedet Kjeld Kirk Kristiansen foretog indvielsen af Lego House.

01:21

Se åbningen af Lego House.

Kronprinsesse Mary og tvillingerne, prinsesse Josephine og prins Vincent, lægger den næstsidste klods til indvielsen af Lego House

Det var ikke kronprinsessen, som klippede den røde sløjfe.

1 af 3

Kort forinden havde kronprinsessen fået assistance af tvillingerne, prinsesse Josephine og prins Vincent, til at lægge den næstsidste Lego-klods op til åbningen. Den sidste klods blev lagt af kronprinsessen og Lego-overhovedet Kjeld Kirk Kristiansen.

Og så blev det faktisk ikke kronprinsessen, som klippede den obligatoriske røde snor. Det foregik på lærredet i konferencesalen i det nye Lego House.

- Et besøg i LEGO House vil være en oplevelse for både ung og gammel. Og en påmindelse om vigtigheden af leg og aktivitet i vores liv, sluttede kronprinsessen sin tale.

Derefter skulle der lægges store Lego-klodser op på scenen. To lokale børn kom på scenen med den røde klods – og prinsesse Isabella og prins Vincent tog sig af det sidste med deres mor.

Derefter blev Kjeld Kirk Kristiansen kaldt på scenen igen. Sammen med kronprinsessen lagde han den sidste klods, inden en rigtigt Lego-animation klippede det røde bånd og sløjfe, som bliver til konfetti, der dryssede ned over publikum.

Se hele kronprinsessens tale herunder. 

07:11

Her er hele kronprinsessens tale til indvielsen af Lego House (ikke tekstet)

Luk video
Mere royalt