P-plads hærget af indbrud

På p-pladsen ved afkørsel 65 ved Kolding Syd er der søndag formiddag begået indbrud i seks biler - måske ti.

Da familien Bjerring kom og skulle hente deres bil efter den har stået parkeret på p-pladsen ved afkørsel 65 Kolding Syd siden i går lørdag, mødte der dem en noget trist syn.

quote

Har de skullet af med nogle agressioner siden de har skullet igennem så mange biler på en gang? Det er noget mystisk noget synes jeg, og ikke særlig rart.

Kirsten Bjerrum, butikschef, Tønder

Sideruden på deres bil, var slået ind, og der er stjålet en i-Pad og nogle andre småting fra det aflåste handskerum, Kirsten Bjerrum, som skulle køre sin bil hjem efter et familiebesøg på Fyn, er noget chokeret.

- Har de skullet af med nogle agressioner siden, at de har skullet igennem så mange biler på en gang? Det er noget mystisk noget, synes jeg, og ikke særlig rart, fortæller Kirsten Bjerrum.

På p-pladsen står der lørdag ved middagstid yderligere fem biler, som også har fået slået ruderne ind, og det ser ud til, der har stået yderligere fire biler, hvor ruderne også er blevet smadret, da der ligger glasskår på p-pladsen fra biler, som er kørt fra stedet.

quote

Ulempen ved samkørselspladser tæt på motorveje er, at tyvekængte lige så hurtigt kan forsvinde, og det gør dem svære at opklare.

Jørn Lindhardt, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi oplyser til TV SYD, at de har fået en række anmeldelser, og søndag eftermiddag er politiet på vej for ud på p-pladsen at kigge på det.

- Fordelen ved samkørselspladser, som ligger tæt ved motorvejen er, at folk let kan mødes og køre videre sammen, men ulempen er, at tyvekængte lige så hurtigt kan forsvinde, og det gør dem svære at opklare, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til TV SYD.

Vagtchefen opfordrer til, at bilister altid efterlader deres bil helt tom for værdier, så bilerne mindst muligt frister svage sjæle.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.