TV der bevæger dig

Masser af aktivitet og en smule hærværk

En ud af de fem uplight belysningsarmaturer har fået smadret glasset.

Masser af aktivitet, mange begejstrede børn og forældre, men desværre også lidt hærværk. Det er status her en måned efter, at aktivitetsområdet ved Dronningens Bastion i Fredericia.

De fleste fredericianere har taget godt imod det nye aktivitetsområde ved Dronningens Bastion. De knaldgrønne stiger, stormbroen over voldgraven og de andre aktiviteter er blevet forceret utallige gange.

- Vi har fået mange positive tilbagemeldinger og e-mails fra borgere, der er begejstrede over, at de og deres børn har fået et sjovt sted at boltre sig midt i byen, og det er vi selvfølgelig glade for, siger Kaare Skjerning, landskabsarkitekt i Fredericia Kommune.

Men midt i al begejstringen er der også lidt malurt. For der har været eksempler på noget, der ligner hærværk.

- En ud af de fem uplight belysningsarmaturer har fået smadret glasset. Der ser ud som om, at der er blevet kastet en sten med voldsom kraft på armaturet, siger Kaare Skjerning.

Landskabsarkitekten opfordrer derfor fredericianerne til at bruge anlægget med fantasi og begejstring, men behandl det ordentligt. Det skal gerne holde i mange år uden alt for mange unødvendige reparationer.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden