TV der bevæger dig

Masser af gæster til Danmarks Hurtigste Bil-event fik en hilsen fra politiet

Politiet havde travlt lørdag i forbindelse med afviklingen af DHB i Padborg Park. Masser af gæster kan se frem til en hilsen fra politiet. Ingen biler eller mennesker på dette billede er en del af politiets bøde-statistik. Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

Politiet havde travlt lørdag i forbindelse med afviklingen af DHB i Padborg Park. Masser af gæster kan se frem til en hilsen fra politiet. Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

1 af 2

Hele 84 politirapporter, 25 synsindkaldelser og mange fartbøder, det var hvad politiet fik uddelt i forbindelse med lørdagens arrangement på Padborg Park.

Politiet lavede også lørdag en færdselsindsats i forbindelse med arrangementet Danmarks Hurtigste Bil (DHB) på Padborg Park i denne weekend.

Og de havde travlt - rigtig travlt. Syd- og Sønderjyllands Politi skrev alene lørdag 84 rapporter, 25 synsindkaldelser, der blev taget en narkobilist og en spritbilsit, og så var der flere sager om alt for hurtig kørsel.

Tophastigheden hos en af fartsynderne var 206 kilometer - taget på motorvejen, hvor der også sad børn på bagsædet. 

Syd- og Sønderjyllands Politi har været tilstede ved arrangementet DHB på Padborg Park siden torsdag, og vil også være der hele søndagen, det oplyser vagtchefen til TV SYD.

Læs også Lugten af brændt gummi tager til på Padborg park

Læs også 20.000 ventes til bil-show

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu