TV der bevæger dig

Massiv regn fik folk til at blive hjemme

Trods regn var humøret højst, da årets grønne koncerter blev indledt i Esbjerg.

Grøn Koncert, som åbnede i styrtregn i Esbjerg, fik en historisk dårlig sæson. Massiv regn og mudder fik mange til at blive hjemme.

Kun takket være et pænt forsalg fik Muskelsvindfonden samlet 133.500 tilskuere til koncerternne. Kun i Århus var der udsolgt - og solskin.

I Esbjerg var der kun 10.000 tilhørere mod 18.000 sidste år.
I Kolding var der 14.000 til koncerten - som foregik i gråvejr, men dog tørs.

Vi piver ikke

- Vi piver ikke. Hele Muskelsvindfondens identitet bygger på at samle penge ind gennem udendørskoncerter, og efter 29 års erfaring med Grøn Koncert ved vi, at det går op og ned i showbizz. Det kan naturligvis ikke undgås, at et sådan år får betydning for vores arbejde, men forhåbentlig ikke for stor, siger direktør i Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen.

Arrangørerne havde i år endda lokket med endnu flere kunstnere end nogensinde på programmet, samt med en ny satsning, hvor artister fra den danske club-scene anført af den danske Dj-succes Kato også fik plads på scenen.

Fantastisk forsalg

- Vi har haft et fantastisk forsalg, og glæder os over, at vores musikprogram var stærkt nok til at trække så mange mennesker til trods for et rigtigt møgvejr. Kunstnerne har gjort det helt fantastisk, siger indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen.

Overskuddet fra Grøn Koncert går til Muskelsvindfondens arbejde for bedre livsvilkår for personer med muskelsvind, men det er endnu for tidligt at sige, hvilke konsekvenser det dårlige koncertvejr og dermed lavere overskud får, fortæller direktør i Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden