TV der bevæger dig

Medie: To af tre dræbte i lejlighed er kriminelle fra Esbjerg

Ifølge flere kilder viser det sig nu, at to af de tre mænd, som blev fundet dræbt, er fra Esbjerg - og sandsynligvis kriminelle.

JydskeVestkysten skriver, at de erfarer fra flere kilder, at to af de tre mænd, som onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, er fra Esbjerg.

Ifølge avisens oplysninger er der tale om en 24-årig mand, mens alderen på den anden dræbte mand er ukendt indtil videre. Det har indtil videre ikke været muligt at få bekræftet oplysningerne hos lokalpolitiet i Esbjerg og hos Københavns Politi.

Samtidig erfarer BT, at det tredobbelte drab på Frederiksberg muligvis kan have en forbindelse til organiseret bandekriminalitet.  De tre unge mænd - 19-årige PR, 23-årige SJ og 24-årige MV - var alle kendt af systemet, og de var ifølge BTs oplysninger knyttet til bandemiljøet i København.

To af de dræbte skulle netop være blevet løsladt i en sag, der omfattede skydevåben, handel med hash og en lang række andre lovovertrædelser. Politiet vil dog ikke bekræfte oplysningerne.

00:34

Optagelser fra TV2

Luk video

 

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden