Medie: To af tre dræbte i lejlighed er kriminelle fra Esbjerg

Ifølge flere kilder viser det sig nu, at to af de tre mænd, som blev fundet dræbt, er fra Esbjerg - og sandsynligvis kriminelle.

JydskeVestkysten skriver, at de erfarer fra flere kilder, at to af de tre mænd, som onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, er fra Esbjerg.

Ifølge avisens oplysninger er der tale om en 24-årig mand, mens alderen på den anden dræbte mand er ukendt indtil videre. Det har indtil videre ikke været muligt at få bekræftet oplysningerne hos lokalpolitiet i Esbjerg og hos Københavns Politi.

Samtidig erfarer BT, at det tredobbelte drab på Frederiksberg muligvis kan have en forbindelse til organiseret bandekriminalitet.  De tre unge mænd - 19-årige PR, 23-årige SJ og 24-årige MV - var alle kendt af systemet, og de var ifølge BTs oplysninger knyttet til bandemiljøet i København.

To af de dræbte skulle netop være blevet løsladt i en sag, der omfattede skydevåben, handel med hash og en lang række andre lovovertrædelser. Politiet vil dog ikke bekræfte oplysningerne.

Optagelser fra TV2